Pagini

Pagini

vineri, 1 iunie 2012

Festivitatea Colegiului Agricol 'Traian Savulescu'

  A venit si momentul acesta.. Festivitatea. Miercuri am impodobit, impreuna cu cativa colegi, clasa celor din a 12a Veterinar. A iesit foarte frumos, inca nu am poze dar, vor urma :d 
  Joi dimineata, normal ca am fost trezita de un coleg de scoala, Modure Bogdan. Era neaparat sa imi dea trezirea la ora 7, cand festivitatea era la ora 10. Tipic lui :)) M`am pregatit, m`am asigurat ca nu am uitat nimic si am plecat spre scoala. Prima destinatie, cafeneaua de langa scoala, ca de obicei. 

  Asa deci, dupa un scurt timp am pornit spre scoala. Curtea o fost plina, abea circulai in multimea aia. Cumva am ajuns langa intrarea in cladire, langa diriginte.. Acesta m`o rugat sa reprezint eu clasa noastra la predarea cheii intre clasele a 12a si a 11a. Am primit sh o floare de la un baiat din clasa a 12a Veterinar, dar s`a pierdut pe drum din pacate, a ajuns la altcineva.. 

Normal ca, la festivitate au participat inspectorul scolar, si primarul nostru, Dorin Florea. Festivitatea s`a desfasurat intre orele 10 si 11. Dupa festivitate am cautat`o pe prietena mea, Kovacs Anamaria (am mers special pentru ea), ca sa o felicit, am facut cateva poze si apoi am plecat.




                                   Poze de : Adriana Cristina


 Ce repede a trecut timpul.. Parca ieri eram in clasa a 7a, impodobeam clasa pentru a 8a si ne pregateam pentru festivitate. Apoi a mai trecut inca un an si a venit timpul ca si noi sa parasim colegii, dirigintele si scoala generala. Imi amintesc foarte clar sentimentul acela pe care il aveam in timpul festivitatii si dupa festivitate si banchet. 
  Mai avem un an, si voi fi nevoita si eu sa imi parasesc colegii, si scoala si toti profesotii si mai ales dirigintele, care e cel mai bun diriginte din lume. Dar cum a spus si doamna directoare Pop Gelia, Aceasta zi nu e un capat de drum, ci un nou inceput!
  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu